Hjemmesykepleie

Sandnes Privatpleie leverer tjenester som dekker fysiske, psykiske, sosiale og åndelige behov:Hjelp til vedlikehold av personlig hygiene: Hjelp med dusj, bad og fotstell. Innkjøp av hygieneartikler mm.

Ernæring: Tilrettelegging av måltider. Handling av mat. Sosialt samvær gjennom måltidet. Kostholdsveiledning ved f.eks diabetes.

Sårstell: Rens og stell av forskjellige typer sår.

Blodtrykksmåling: Jeg måler ditt blodtrykk hvis du ønsker det.

Blodsukkermåling: Jeg kan og måle ditt blodsukker enkelt med et lite stikk i fingertuppen.  

Klassisk massasje: Sandnes Privatpleie`s sammenleggbare massasjebenk kan slås opp i din egen stue. Klassisk massasje med duftende oljer og vakker musikk i bakgrunnen kan virke avslappende på de ømmeste muskler. Velg mellom nakke/rygg massasje, full kroppsmassasje, fotmassasje eller ansiktsmassasje. Ønsker du avslappende eller sporstsmassasje? Vi lager et opplegg sammen som passer deg og ditt ønske.Trim
: Ønsker du å komme i bedre form? Jeg kan bli med på spasertur, i svømmehall el. i treningsstudio. Vi kan lage en plan for hvordan du kan få en mer aktiv og sunn hverdag.

Medisinhåndtering: Sammen kan vi legge dine medisiner i en oversiktlig ukesdosett.

Legebesøk: Jeg kan følge deg til legen o.l.

Kognitiv terapi: Sliter du med angst el. depresjon, grubling el. negative tanker som går ut over hverdagen? Gjennom en strukturert plan jobber vi målrettet sammen om å finne nye metoder du kan benytte deg av for å bedre håndtere dine problemer.

Besøk: Ønsker du å invitere venner el. familie hjem på besøk? Jeg kan handle, dekke bord, lage mat og så ta oppvasken etterpå. Så kan du konsentrere deg om gjestene.   

Jeg stikker veldig gjerne innom for en hyggelig prat med deg. Vi kan gå en tur i nærmiljøet, kjøre til nye steder el. gå på kafè. Du bestemmer. Skal dine pårørende reise bort kan vi gjøre en avtale om at jeg kommer på besøk en bestemt dag.  

Religion: Jeg kan følge deg i kirken, lese høyt for deg el. vi kan synge. Jeg følger deg dit du vil uavhengig av trossamfunn.Jeg har et ønske om å opparbeide en liten kundekrets der relasjonsbygging, forutsigbarhet og trygghet blir prioritert.